Les dues impressores, distribuïdes a Catalunya per Maier3D, han estat premiades als 3D Printing Industry Awards com a millor impressora personal i millor impressora per a empreses respectivament.

La plataforma 3D Printing Industry, dedicada a la difusió de notícies sobre impressió 3D als Estats Units, ha celebrat per primer any els 3D Printing Industry Awards.

Els premis han distingit empreses i professionals de diferents àmbits relacionats amb la impressió 3D.

El més destacable, però, han estat els guanyadors dels premis a millor impressora personal de filament de l’any i millor impressora de l’any per a empreses. En ambdós casos, el premi se l’han endut dues màquines que tenim al nostre catàleg d’impressores 3D.

Zortrax M200: millor impressora 3D personal de filament de l’any

Zortrax M200La Zortrax M200 va rebre el premi a la millor impressora 3D personal de filament. Es tracta de la impressora més assequible del nostre catàleg. És una impressora de deposició de material plàstic (FDM) que combina un preu molt assequible amb una alta qualitat en els resultats finals, converint-se en una bona opció per accedir a la impressió 3D.

ProJet MJP 2500: millor impressora 3D de l’any per a empreses

Impresora MJP 2500D’altra banda, la ProJet MJP 2500 va ser premiada com la millora impressora de l’any per a empreses. La impressora del fabricant 3D Systems permet realitzar peces i prototips tridimensionals amb tecnologia MultiJet Printing, aconseguint objectes d’altíssima resolució i tolerància amb detalls de tan sols 32 micres.

Més enllà d’aquests dos premis, a la gala dels 3D Printing Industry Awards també es va fer entrega de guardons al millor “maker”, a la millor experiència d’ús de la impressió 3D a les aules, a la millor recerca acadèmica, a la millor plataforma de compartició de models 3D, a la innovació de l’any en el sector, a l’inversor de l’any, o al millor software 3D entre d’altres.