Nissan Motorsports aprofita els avantatges de la impressió 3D per millorar el rendiment dels seus cotxes de competició. Imprimir peces en 3D no només els permet reduir el temps i adaptar-se als canvis de millora constants, sinó també evitar possibles errors i mal funcionament produïts per la fabricació humana o mecanitzada.

Per a millorar l’aerodinàmica del model Nissan Altima, es va crear el “gurney flap”, una peça de gran complexitat geomètrica que surt de la part posterior del vehicle i que redueix la fricció, fent que assoleixi un pas per corba molt més ràpid.

A part d’aquesta peça, l’equip també va aprofitar les possibilitats de la impressió 3D per produir una peça per a la bomba d’aire del sistema de refrigeració del casc del conductor i un ventilador amb un interruptor integrat que permetés al conductor controlar el flux d’aire entre el peu i el parabrises quan plou.

A parte de esta pieza, el equipo también aprovechó las posibilidades de la impresión 3D para producir una pieza para la bomba de aire del sistema de refrigeración del casco del conductor y un ventilador con un interruptor integrado que permitiera al conductor controlar el flujo de aire entre el pie y el parabrisas cuando llueve.