Al nostre estand podrà veure les últimes solucions en fabricació additiva de 3D Systems, Dynamical Tools i Zortrax.

Falta només una setmana per viure un dels esdeveniments més importants en el sector de la impressió 3D del sud d’Europa: el saló IN(3D)USTRY. La trobada reunirà del 3 al 5 d’octubre a Barcelona a professionals, experts i empreses del sector.

Maier3D estarà present per segon any consecutiu. Ens trobaran a l’estand A5, presentant les solucions d’impressió 3D més destacables de 3D Systems, Dynamical Tools i Zortrax.

Una solució per a cada projecte

Un departament de disseny industrial no té les mateixes necessitats que un laboratori odontològic. Però els dos poden beneficiar-se de les oportunitats que aporta la tecnologia d’impressió 3D.

A Maier3D som especialistes i tenim l’experiència necessària per assessorar qualsevol tipus d’empresa i oferir-li les millors solucions. Des d’una impressora 3D a color fins a una impressora per a metall, passant per solucions FDM, SLS o SLA.

En el nostre estand de l’esdeveniment IN(3D)USTRY hi podrà veure de prop 4 impressores:

ProJet 660 Pro

De la mà de 3D Systems, líder mundial en fabricació d’impressores 3D, la Projet 660 Pro és una impressora a color amb tecnologia ColorJet Printing (CJP) de gran volum que ofereix rapidesa, precisió i alta resolució, alhora que una àmplia superfície de treball. Ideal per prototipat de peces.

ProJet 3600

Es tracta d’una de les solucions més completes de 3D Systems. Mitjançant l’ús de la tecnologia MultiJet Printing (MJP), la Projet 3600 té diverses versions orientades a enginyeria i mecànica, laboratoris odontològics i tallers de motlles per a fosa a la cera perduda. Proporciona una precisió excepcional i una qualitat d’acabat finíssima.

DT600

De la mà de la startup espanyola Dynamical Tools, la DT600 és una de les impressores de tecnologia FDM (filament) més versàtils i fiables del mercat. Capaç de treballar amb infinitat de tipus de filaments, aquesta màquina ofereix una gran superfície de treball i doble capçal. És ideal per a tot tipus d’empreses; des de PIMES a grans indústries.

Zortrax M200

Zortrax M200És el model més assequible del nostre catàleg d’impressores 3D. La M200 és una de les impressores FDM semiprofessionals més fiables del mercat. El 2017 ha estat premiada com a millor impressora de l’any en els 3D Printing Industry Awards. Amb una resolució d’entre 90 i 400 micres, és una de les impressores més adequades per iniciar-se al món de la fabricació additiva.

Visiti’ns al saló IN(3D)USTRY

Si està interessat en visitar-nos al nostre estand al saló IN(3D)USTRY, disposem d’invitacions. Ompli aquest formulari i li remetrem el codi promocional per aconseguir la seva entrada per 0 €.

Descobreixi amb Maier3D totes les posbilidades d’aquesta nova i apassionant tecnologia.