AEInnova, empresa d’innovació en energies alternatives, ha guanyat el Premi Fòrum d’Inversió, mentre que els impulsors de la plataforma de vídeo online Wuaki TV han estat guardonats per la seva trajectòria emprenedora.

El Fòrum d’Inversió va celebrar aquest dijous de 6 de juliol la seva 21a edició. Organitzat per l’organisme ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, el Fòrum té per objectiu reunir emprenedors i inversors en un mateix espai. Una jornada única per generar sinergies i noves oportunitats.

Uns guardons impresos en 3D

Els guardons sobre la ProJet 460Per segon any consecutiu, des de Maier3D hem col·laborat amb el Fòrum facilitant els dos guardons: dues llunes impreses amb tecnologia 3D a tot color.

La innovació i les noves tecnologies tenen un alt protagonisme en aquesta cita. Els guardons, impresos en 3D, transmeten aquesta idea.

Les llunes s’han imprès en una impressora ProJet 460 Plus de 3D Systems utilitzant pols ceràmica. Aquesta màquina incorpora quatre canals CMYK a tot color que permeten imprimir peces amb un realisme fotogràfic absolut i un acabat de molta qualitat.

Premi Fòrum Inversió 2017

Després de competir amb 21 projectes més, l’empresa catalana AEInnova ha estat escollida pel jurat com la guanyadora del Premi Fòrum Inversió 2017. AEInnova és una empresa constituïda a finals de 2014 orientada al desenvolupament de nous productes relacionats amb les energies alternatives.

AEInnova desenvolupa productes que aprofiten l’escalfor residual per convertir-la en energia. Una aplicació molt interessant per a la indústria.

Premi a la Trajectòria Emprenedora 2017

D’altra banda, Jacinto Roca i Josep Mitjà, fundadors de la plataforma de vídeo sota demanda Wuaki TV han rebut el premi a la trajectòria emprenedora. Wuaki TV va llançar el seu producte al mercat l’any 2011. Un any i mig després, el grup Rakuten -el tercer grup més gran del món en e-commerce- va comprar l’empresa.

Roca i Mitjà han rebut el premi com a reconeixement per l’èxit del projecte Wuaki TV però també per la seva llarga trajectòria com a emprenedors en sèrie en l’àmbit tecnològic.