Markforged producció

TROBA LA TEVA IMPRESSORA 3D:

Preu
Sector
Material d'impressió
Imatge impressora 3D Markforged producció

Markforged producció

Sèrie X, producció industrial de peces funcionals

La Sèrie X de Markforged està formada per 3 impressores de producció per a la fabricació de peces funcionals altament resistents per a enginyeria mecànica.

A diferència de la sèrie d’impressores professionals de Markforged, les X3, X5 i X7 vénen equipades amb una plataforma d’alumini mecanitzada amb acoblament cinemàtic que permet fabricar peces amb més resolució (arribant a les 50 micres per capa), i amb un espai de construcció més ampli de 330 x 270 x 200mm per a produir peces més grans.

A més, el làser d’anivellació escaneja la plataforma d’impressió contínuament per ajustar perfectament l’altura de l’extrusor en cada moment.

Peces molt resistents

Amb la sèrie d'impressores Markforged de producció, fabriqui peces molt resistents i funcionals amb una precisió de capa de 50 micres.

X3: la impressora més bàsica que permet imprimir amb el material Onyx (nylon amb càrrega de partículos de fibra de carboni).

X5: amb doble capçal d'impressió, permet fabricar peces més resistents combinant l'Onyx amb fibra de vidre.

X7: també amb doble capçal, a més, permet realitzar peces més resistents que l'alumini 6061-T6 combinant l'Onyx amb fibra de carboni.

Construeixi peces més fortes que el plàstic com:

  • Plantilles, accessoris i altres útils
  • Peces de producció d'ús final personalitzades
  • Prototipatge funcional
  • Parts estructurals

La diferència rau en el material

Els materials de Markforged es combinen per aconseguir composites superiors començant amb plàstics bàsics i afegint fibres contínues per al reforç.

ONYX | Nylon reforçat amb micro-carboni per aconseguir peces fortes, rígides i tolerants a l'escalfor

NYLON | Resistent, flexible i versàtil amb una superfície llisa per a una àmplia varietat d'aplicacions

FIBRA DE VIDRIO | Disseny continu pensat per reforçar l'Onyx o el Nylon dur; 5x la força de les peces Onyx, a més d'altres propietats que no es troben en cap altre material per a la impressió 3D

FIBRA DE CARBONO | Material d'alt rendiment, superior i lleuger. Perfecte per a aplicacions que requereixen màxima rigidesa i resistència, però tan lleugeres com una ploma

KEVLAR | Màxima resistència a l'abrasió i el material més flexible; per quan necessita fabricar peces duradores i resistents a l'impacte

FIBRA DE VIDRIO HSHT | Alta Resistència, Alta Temperatura (HSHT) fibra de vidre; utilitzat per a peces fortes en ambients d'alta temperatura

Tecnologia CFF

Les X5 i X7 utilitzen un procés patentat de fabricació de filaments continus (CFF) per reforçar les peces de nylon impreses en 3D amb trajectòries de contorn automàtic i optimitzades de fibra de vidre (X5 i X7) i de carboni continu i Kevlar (X7) .

Precisió làser

La principal diferència de la sèrie X amb les impressores desktop de Markforged és la seva resolució de 50 micres. Aquesta s'aconsegueix gràcies al micròmetre làser incorporat, que escaneja automàticament la plataforma d'impressió amb una precisió de 1um per generar un mapa de contorn de la seva superfície. En calibrar els seus amidaments amb lectures d'extrusió, s'ajusta perfectament l'altura del filtre i l'ajust actiu de la topografia, garantint l'exactitud de la impressió.

Vídeo: la Markforged producció en acció

¿Tens dubtes? Et truquem.

Peces fabricades amb la Markforged producció

Característiques tècniques

X3 X5 X7
Tecnologia: FDM FDM i CFF
Mides: 330 x 270 x 200 mm
Resolució: 50 micres
Materials: Onyx Onyx
Fibra de vidre
Onyx
Fibra de vidre
Fibra de carboni
Kevlar
HSHT fibra de vidre

Manuals i documents

Catàleg d'impressores Markforged