ProJet MJP 2500W

TROBA LA TEVA IMPRESSORA 3D:

Preu
Sector
Material d'impressió
Imatge impressora 3D ProJet MJP 2500W

ProJet MJP 2500W

Imprimiu models de cera per a fosa.

Si el seu negoci necessita de l’ús de motlles de cera per a fosa de metall, la impressora 3D Projet MJP 2500W és la solució ideal.

Amb velocitats fins a 10 vegades més ràpides que altres impressores similars del mercat, aconseguirà un alt nivell de productivitat i una qualitat i definició en els detalls excel·lents.

Materials d'impressió

Els materials VisiJet® M2 i M3 CAT són 100% cera de pròxima generació que li permetran fabricar motlles duradors per aconseguir resultats més fiables que amb els processos i equips de funidición de cera perduda convencionals.

Redueixi els seus costos

Elimini el temps de treball manual, els costos i limitacions geomètriques, optimitzi les despeses d'eines i mà d'obra amb la facilitat d'ús de les MJP, el procés automatitzat i eficient - de l'arxiu directament al motlle de cera.

Faci motlles d'alta qualitat

Imprimeixi vores definides, detalls extremadament nítids i superfícies llises amb alta definició, ideals per a la fabricació de peces metàl·liques de precisió amb el mínim treball posterior de polit del metall.

Alt rendiment en un espai de treball més gran

Des treballs curts fins a impressions d'alt rendiment, aconseguirà velocitats 10 vegades superiors a altres impressores similars del mercat. Millori l'eficiència del seu taller de motlles i incrementi la productivitat, precisió i les possibilitats de la fosa d'inversió directa.

Amb un espai de treball 3,7 vegades superior a impressores similars del mercat, cobrirà una gamma d'aplicacions més àmplia. Orientada a un ús 24/7, l'alta productivitat de les impressores Projet MJP li tornarà una ràpida amortització i retorn de la inversió.

Preu

Demana pressupost

Incluye garantía, mantenimiento, instalación, formación, transporte y garantía de 5 años para el cabezal de impresión.

Vídeo: la ProJet MJP 2500W en acció

¿Tens dubtes? Et truquem.

Peces fabricades amb la ProJet MJP 2500W

Característiques tècniques

Tecnologia: MJP (MultiJet)
Volum de construcció: 295 x 211 x 142 mm
Resolució: 1200 x 1200 x 1600 DPI; 16 µ capas
Materials: VisiJet M2 Rigid White, M2 Rigid Black, M2 Rigid Clear
Materials de suport: VisiJet M2 CAST
Dimensions: 1120 x 740 x 1070 mm
Pes: 211 kg

Manuals i documents

Catàleg ProJet MJP 2500W