Zortrax M200

TROBA LA TEVA IMPRESSORA 3D:

Preu
Sector
Material d'impressió
Imatge impressora 3D Zortrax M200

Zortrax M200

L'opció més assequible per accedir a la impressió 3D.

La Zortrax M200 és la germana petita de la Zortrax M300. Es tracta d’una impressora 3D semiprofessional que suma les capacitats de la impressió 3D amb la comoditat d’una impressora d’escriptori i, a més, a un preu molt assequible.

És la impressora 3D més adequada per iniciar-se al món de la fabricació additiva. Gaudiu d’una alta resolució d’entre 90 i 400 micres en un espai de treball de 200 x 200 x 180mm. Amb la Zortrax M200 s’iniciarà en el món de la impressió 3D realitzant treballs de qualitat i professionals des del primer moment.

Varietat de materials d’impressió i colors

Les impressores Zortrax treballen amb una gran varietat de materials professionals de qualitat, i amb una àmplia gamma de colors:

  • Z-ULTRAT®. Material versàtil que permet crear prototips detallats amb resultats similars als productes realitzats mitjançant tecnologia de modelatge per injecció.
  • Z-HIPS®. Permet realitzar objectes més grans mantenint una estructura regular. Amb un acabat mat, permet obtenir un resultat excepcional amb superfícies llises i acabat impecable.
  • Z-ABS®. Material econòmic ideal per a la impressió 3D de models conceptuals o maquetes.
  • Z-GLASS®. Material translúcid que imita el vidre o plàstic transparent.
  • Z-PCABS®. Barreja d’ABS i policarbonat per a prototips funcionals. Material durador i resistent.
  • Z-PETG®. Resistent a sals i àcids. Ideal per peces mecàniques que han de ser exposades a productes químics. Alta durabilitat.

Zortrax Ecosystem

La impressora Zortrax M200 està integrada en l’ecosistema Zortrax per proporcionar als usuaris una alta precisió dimensional, repetitivitat i facilitat d’operació.

Utilitza el programari Z-SUITE, disponible tant per a Windows com per a Mac OS X. Z-SUITE és compatible amb els fitxers STL, obj, dxf i 3mf.

La impressora 3D Zortrax M200 està preparada per funcionar just després de treure-la de la caixa. Gràcies al Zortrax Ecosystem, no es preocupi d’incompatibilitats. Preocupis del disseny i desenvolupament del seu projecte i obtingui els resultats que desitja sense complicacions.

Preu

1.998€

(des de 38,14€ / mes)

Vídeo: la Zortrax M200 en acció

¿Tens dubtes? Et truquem.

Peces fabricades amb la Zortrax M200

Característiques tècniques

Tecnologia: LPD (Layer Plastic Deposition)
Volum de construcció: 200 x 200 x 180 mm
Espessor de capa: 0,08 mm
Materials: Z-ABS, Z-ULTRAT, Z-HIPS, Z-GLASS, Z-PCABS,Z-PETG
Suport: Retirat mecànicament – imprès del mateix material que el model
Dimensions: 34,5 x 43 x 43 cm
Pes: 25 kg

Manuals i documents

Fitxa tècnica Zortrax M200