El saló In(3d)ustry de Barcelona és un dels esdeveniments més importants d'impressió 3D i fabricació additiva del sud d'Europa.

Ja vam estar a la primera edició i no ens perdrem la segona. Maier3D tindrà un estand propi a la fira In(3d)ustry, que reuneix empreses, experts i professionals interessats en el món de la impressió 3D, la fabricació additiva, i les seves possibilitats i aplicacions en la indústria.

La fira es celebrarà els dies 3, 4 i 5 d’octubre. Falta menys d’un mes i ho estem preparant tot per a oferir-vos les últimes novetats en impressores 3D de diferents fabricants. Els nostres experts i assessors us explicaran de primera mà les diferents tecnologies disponibles i us ajudaran a descobrir les solucions més adequades per als vostres projectes.

A més de la zona d’exposició, l’esdeveniment In(3d)ustry compta amb un ampli porgrama de conferències i actes amb reconeguts ponents a nivell mundial relacionats amb el món de l’enginyeria i la fabricació additiva. Aquestes conferències comptaran amb la participació i les experiències d’empreses com Airbus, Seat, Renault, Adidas, P & G, Alstom, Acciona o l’Hospital de Sant Joan de Déu.

La Barcelona Industry Week

Per primera vegada, el saló In(3d)ustry s’engloba dins de la Barcelona Industry Week, una setmana que concentrarà 8 esdeveniments industrials per donar resposta a les inquietuds de les empreses del sector.

L’esdeveniment unirà la fira In(3d)ustry amb altres fires del sector industrial amb anys de trajectòria com ara Expoquimia, Equiplast o Eurosurfas, a més de congressos com el Congrés Mundial d’Enginyeria Química o l’IoT Solutions World Congress.

Tot això al servei d’un mercat en constant transformació. Tots els esdeveniments reuniran a més de 800 expositors que presentaran més de 2.856 nous productes.