El jurat va valorar la idea, la capacitat de negoci i el potencial de futur de les 7 empreses que hi van participar.

Maier3D ha rebut el segon premi de la Marató d’Emprenedors del programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio. El jurat, format per col·laboradors del programa i patrocinadors, va valorar la idea, la capacitat de generar negoci i el potencial de futur de cada iniciativa.

El jurat va tenir en compte especialment la capacitat de reinvenció d’una empresa amb 28 anys de trajectòria, que ha evolucionat per sumar la impressió 3D a un negoci tradicional de rènting de fotocopiadores i impressores 2D.

“Revolució 4.0” és un programa de ràdio presentat per la periodista Xantal Llavina que s’emet a través del web i de l’aplicació mòbil de Catalunya Ràdio. El programa està dedicat a la indústria 4.0, la revolució tecnològica i digital, als emprenedors, a la innovació i a les empreses digitals.

Objectiu: acostar la impressió 3D a la indústria

Xavier Maier, CEO de Maier3D i Maieroffice, va exposar el projecte de Maier3D, que neix dins l’empresa Maieroffice ara fa tres anys. Més enllà de la distribució d’impressores 3D, Maier3D té per objectiu acostar aquesta nova tecnologia i les seves possibilitats a les empreses catalanes, donant serveis d’assessorament, manteniment i servei tècnic.

Maier va destacar els avantatges de la impressió 3D: la reducció de costos i la millora de processos industrials. I també les possibilitats que ofereix com la fabricació de prototips foto realistes a tot color, o la construcció de geometries impossibles que no es poden aconseguir amb altres tecnologies com la subtractiva tradicional.

El programa el podreu escoltar avui a partir de les 19h al web del programa: http://www.ccma.cat/catradio/revolucio/.

Els finalistes de la Marató

Més enllà del segon lloc per a Maier3D, el tercer premi va ser per a Universal Robots, que es dedica a la fabricació i distribució de robots col·laboratius per a la indústria.

El primer premi va ser per al projecte Worldcoo, una empresa que es dedica a ajudar ONGs a rebre finançament afegint un widget de donació al final del procés de compra online dels comerços electrònics.

A Maier3D estem agraïts i contents pel reconeixement de la nostra feina d’aquests últims 3 anys acostant la impressió 3D a la indústria. Felicitem també a Worldcoo pel primer premi, a Universal Robotics pel tercer i a la resta de participants per tirar endavant iniciatives emprenedores que tenen per objectiu millorar la vida de la gent mitjançant la implementació de les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies.