Zortrax segueix innovant i afegeix 3 nous materials al seu catàleg per complir amb diferents necessitats.

Els nous materials que ha introduït la companyia són Z-ESD, pensat per a necessitats industrials, Z-PLA, ideal per a impressions de grans dimensions, i Z-ASA, resistent a la radiació ultraviolada.

Tots són compatibles amb les impressores FDM semi-professionals Zortrax M200 i Zortrax M300. La qualitat dels resultats d’aquestes impressores combinat amb l’ús d’aquests nous materials, multiplica les possibilitats d’aquestes màquines. Prova d’això és el reconeixement que va rebre fa unes setmanes la Zortrax M200 com a millor impressora de l’any.

Z-ESD

Per primera vegada, Zortrax introdueix un cartutx de material amb protecció electrostàtica. Aquesta característica és molt útil per a tot tipus d’aplicacions industrials en què el material ha de treballar com a component aïllant d’electricitat. A més és resistent a productes químics com àcids, sals i àlcalis; substàncies àmpliament utilitzades en la indústria.

Z-PLA

Es tracta d’un nou material pensat per imprimir peces de grans dimensions sense perdre precisió i qualitat en els detalls. Gràcies a la reduïda contracció del Z-PLA, s’elimina el risc de deformació en la impressió de peces de grans dimensions, aconseguint estructures uniformes i sòlides.

 

Z-ASA Pro

Gràcies a les propietats úniques del material, Z-ASA Pro és resistent a la llum ultraviolada (UV) i de condicions meteorològiques adverses com temperatures, humitat o pluja. És ideal doncs per peces que hagin d’estar exposades a les inclemències de l’exterior, ja que és resistent a elles mantenint el bon aspecte de les peces.

Els nous materials de Zortrax se sumen al seu ja ampli catàleg. Això, sumat a la possibilitat d’usar materials fora del seu catàleg -anunciada per la companyia fa un mes- converteix en infinites les opcions de materials per a les seves impressores 3D.